Taxi luchthaven
50% korting op luchthaven rittenWij rijden vanuit Den Bosch naar alle luchthavens. Heeft U een zakelijke of persoonlijke vlucht geboekt staan? Neem contact op met Taxi Den Bosch de Rompert zodat u op tijd, veilig en comfortabel op uw luchthaven aankomt.

Uw reis begint in principe vanaf het moment dat u bij ons instapt tot aan de ingang van uw gewenste eindbestemming. Zowel uw bagage als passagiers worden uiterst nauwkeurig behandeld. Ook wanneer u weer terug komt van uw bestemming kunt u rekenen op onze diensten. Wij plannen dit correct in en verzorgen uw veilige terugreis zodat u weer uitgerust thuis komt.

Taxi Den Bosch Luchthaven Service vervoert u van en naar iedere luchthaven binnen Nederland, België, Franse grensregio en de Duitse grensregio. Wij zijn gespecialiseerd in zowel gecombineerd als individueel vervoer van en naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Zaventem, Düsseldorf, Brussel, Airport Weeze en FrantfurtAirport Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij brengen u tot aan de vertrekhalen en halen wij u vanaf de aankomsthal op.

Lep op !!! Actietarieven gelden niet op feestdagen, evenementen en weekenden. Let op: Reserveer uw taxirit tenminste 24 uur voordat u vertrekt. Voor taxi boekingen die later worden gemaakt zijn wij helaas genoodzaakt € 30.00 last minute toeslag en weekend Toeslagen in rekening te brengen.

Kijk hier voor de contactmogelijkheden voor uw taxi naar de luchthaven.

SLUIT U AAN BIJ ONZE
Tevreden
Klanten

Nu Bellen +31633333235 Nu appen +31633333235
Taxi van Den Bosch naar Schiphol

Taxi Den Bosch LuchthavenHier kunt u zien waarmee taxi De Rompert zich onderscheidt voor uw rit vanuit Den Bosch.


Goedkope en duidelijke tarievenPin- en Creditbetalingen mogelijkGeen toeslagen op uw koffers
Afspraak is afspraak ! geen verrassingenDag en nacht 24/7 serviceAirport Taxi


Taxi De Rompert staat 24/7 voor u klaar voor uw rit uit Den Bosch.


Reserveren

Airport Service vanaf € 49

Bekijk onze tarieven

Contact


Onze contactgegevens.


Contactformulier


Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor- en achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bericht: