Taxi service
Den Bosch naar Schiphol - 50% korting op luchthaven rittenTaxi Den Bosch de Rompert brengt U veilig en comfortabel van Den Bosch naar Amsterdam Airport Schiphol. Zie onze tarieven voor ritten in onze betrouwbare taxi’s voor het gewenste aantal personen.

Uw reis begint in principe vanaf het moment dat u bij ons instapt tot aan de ingang van uw gewenste eindbestemming. Zowel uw baggage als passagiers worden uiterst nauwkeurig behandeld. Ook wanneer u weer terug komt van uw bestemming kunt u rekenen op onze diensten. Wij plannen dit correct in en verzorgen uw veilige terugreis zodat u weer uitgerust thuis komt.

Taxi Den Bosch schiphol vervoert u van en naar iedere luchthaven binnen Nederland, België, Franse grensregio en de Duitse grensregio.Service op afroep. Stiptheid in het nakomen van afspraken. Een vergaande flexibiliteit Wij zijn gespecialiseerd in zowel gecombineerd als individueel vervoer van en naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Zaventem, Düsseldorf, Brussel, Airport Weeze en FrantfurtAirport Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij brengen u tot aan de vertrekhalen en halen wij u vanaf de aankomsthal op

Lep op !!! Actietarieven gelden niet op feestdagen, evenementen en weekenden. Let op: Reserveer uw taxirit tenminste 24 uur voordat u vertrekt. Voor taxi boekingen die later worden gemaakt zijn wij helaas genoodzaakt € 30.00 last minute toeslag en weekend Toeslagen in rekening te brengen.

Neem hier contact op voor een taxi uit Den Bosch naar Schiphol.

SLUIT U AAN BIJ ONZE
Tevreden
Klanten

Nu Bellen +31633333235 Nu appen +31633333235
Taxi van Den Bosch naar Schiphol

Taxi Den Bosch-SchipholHier kunt u zien waarmee taxi De Rompert zich onderscheidt voor uw rit vanuit Den Bosch.


Goedkope en duidelijke tarievenPin- en Creditbetalingen mogelijkGeen toeslagen op uw koffers
Afspraak is afspraak ! geen verrassingenDag en nacht 24/7 serviceAirport Taxi


Taxi De Rompert staat 24/7 voor u klaar voor uw rit uit Den Bosch.


Reserveren

Airport Service vanaf € 49

Bekijk onze tarieven

Contact


Onze contactgegevens.


Contactformulier


Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor- en achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bericht: